Alexia a lansat piesa noua+videoclip „Come La Vita in Genere”

Alessia Aquilani cu numele de scena „Alexia” originala din Italia s-a lansat in muzica inca din 1989 facand parte din mai multe band-uri: „Two For Love”, „Lita Beck”, dar cea mai reusita colaborare a fost cu rappar-ul Ice MC care in 1991 lanseaza piesa „People” iar 3 ani mai tarziu apare primul album in colaborare cu cu Ice MC numit „Ice’n Green” ce contine hituri precum: „It’s A Rainy Day”, „Take Away The Colour”, „Think About The Way”, „Russian Roulette”. Pe langa calitatile ei de cantareata pop and dance, a fost si compozitoarea unor melodii precum: „KU – For Your Love”, „Galactica – Music Is My Life”, „Me and You”, „The Summer is Crazy”, „Number One” etc.
In 1996, Alexia paraseste proiectul Ice MC si incepe o cariera solo care a avut un succes pe plan mondial si lanseaza hituri precum: „Summer Is Crazy”, „Number One”, „Uh La La La”, „Gimme Love” si multe altele.
Dupa anii 2000, Alexia s-a dedicat carierei din tara natala, lansand piese numai in limba italiana iar ultimul ei proiect lansat acum cateva zile se intituleaza „Come la Vita in Genere”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *