ATB va concerta in Timisoara la sfarsitul lunii

Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27 și 29 septembrie 2019.
Cu un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică, evenimentul este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării, mai ales în contextul pregătirilor pentru Capitală Culturală Europeană în 2021.
Scena principală îi prezintă pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano și mulți alții într-o combinație de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale românești.
„Stilurile diferite ale artiștilor invitați sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timișoara și sperăm ca publicul participant să aprecieze și să susțină varietatea propusă pentru prima ediție. Zonele de distracție sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să experimenteze noutățile din domeniul inteligenței artificiale”, transmit organizatorii, Fundația Academică Culturală Timișoara, prin directorul artistic Vlad Garboni.
Biletele se găsesc online, pe platforma Entertix, sau în librăriile Cărturești și în magazinele Carrefour din toată țara.

Sursa: opiniatimisoarei.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *