E-Type – Ride the Lightning (new song)

Cantaretul suedez Bo Martin Erik Eriksson cunoscut sub numele de E-Type a lansat un nou proiect dpa o pauza de 8 ani. Primul sau succes la cunoscut in 1994, odata cu lansarea albumului „Made in Sweden” iar primul single de pe acest proiect a fost „ Set the World on Fire ” care a urcat pe prima pozitie in Dance Chart Sweden dar si in tipurile europene. Au urmat „Russian Lullaby” si „This is the Way”, piesa care a ajuns pe locul 15 pe Billboard Club Chart din Statele Unite și pe locul 6 pe UK Club Chart.
In 1996 apare cel de-al 2-lea album numit „The Explorer” ce contine hituri precum: „ Angels Crying ”, „ Here I Go Again ” , „ Princess of Egypt ” si „I Wanna be with You”.
E-Type a înregistrat melodia oficială, ” Campione 2000 ” pentru campionatul european de fotbal din 2000 . „Campione 2000” se aude de fiecare dată când echipa de fotbal engleză Bolton Wanderers se duce pe teren. În 2001, el a lansat noul său single „ Life ” pe 12 noiembrie. Următoarea lansare a albumului, intitulată Euro IV Ever , a fost amânată până la sfârșitul anului 2001 și lansată în sfârșit pe 21 noiembrie iar in 2019 revine cu noul proiect „Ride the Lightning” care ne promite ca va avea si un videoclip.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *