„Ya Kid K” (Technotronic) si „Mc Eric” pregatesc un nou proiect pentru vara 2019

Noul proiect „Ya Kid K” si „Mc Eric’ se va numi I Like To si va fi programat pentru vara anului 2019. „Manuela Barbara Kamosi” originala din Zair, a cunoscut succesul pe la sfarsitul anilor 80 cand a facut parte din proiectul belgian Euro-Rap „Technotronic” al producatorului „Jo Bogaert”. Primul hit „Pump Up the Jam” a fost lansat in Septembrie 1989 si pentru ca era o premiera in acea vreme ca o piesa rap cantata de o femeie, a starnit interesul criticilori muzicali iar melodia a intrat rapid pe primele pozitii din topurile europene si americane.

Cu „Mc Eric” a mai colaborat si in 1990 alaturi de proiectul „This Beat Is Technotronic” ce a ajuns pe locul 3 in Statele Unite si pe locul 4 in U.K.

In 1991, „Ya Kid K” paraseste Technotronic si alege o cariera solo, lansand primul ei proiect muzical „Awesome (You Are My Hero)” dar ruptura nu dureaza mult, iar in 1993 se alatura din nou proiectului Technotronic si lanseaza piese precum „Hey Yoh Here We Go” , „Turn It Up” and „Voices”.

In 1994 lanseaza al 5-lea album intitulat „Recall” iar piesa „Move It To The Rhythm” se bucura in continuare de un imens succes. Continua colaborarea cu „Ms Eric” pana in 2006, iar dupa o pauza de 13 ani pun la cale un proiect de vara pentru 2019 ( I Like To), pana vom reveni cu noi stiri proaspete legat de acest lucru va invit sa ascultati marile hituri care au facut istorie in anii 90.