EventsFEATURED

Dj Bobo vine la Cluj-Napoca

DJ BOBO revine în România cu un concert extraordinar sâmbătă, 16 NOIEMBRIE 2024, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul EVOLUTION și reunește, în același spectacol, cele mai apreciate hituri ale artistului.

Cântăreț, compozitor, dansator și producător, DJ BOBO este un artist complet ce a luat cu asalt industria muzicii încă de la lansarea sa, în 1989, cucerind milioane de oameni cu melodii fresh, dansante, care te pun negreșit în mișcare.

BOBO a cunoscut succesul odată cu single-ul “Somebody Dance with Me”, o reinterpretare a melodiei “Somebody’s Watching Me” de Rockwell. Au urmat, apoi, compozițiile “Keep on Dancing”, “Take Control”, “Everybody”, “Let the Dream Come True”, “Love Is All Around”, “Freedom”, “Pray” și “What a Feeling”, precum și bine-cunoscuta “Chihuahua”, cu care a ocupat, pentru mult timp, poziții fruntașe în numeroase topuri din mai multe țări europene.

Până în prezent, în repertoriul DJ BOBO se află peste 30 de single-uri și 12 albume lansate, dar și compilații care includ hiturile sale, sub o nouă abordare. De-a lungul carierei, cântărețul a vândut peste 14 milioane de albume în întreaga lume, a câștigat zece World Music Awards pentru cel mai bine vândut artist din Elveția, dar și multiple discuri de aur și de platină.

Turneul EVOLUTION, început în 2023, celebrează 30 de ani de carieră cu un spectacol inedit: o călătorie încântătoare în timp, prin diferitele epoci ale muzicii sale. Fiecare concert creează o atmosferă de neuitat și surprinde publicul cu interpretări electrizante ale celebrelor melodii, o scenotehnică impresionantă și un fascinant spectacol de video mapping.

BILETE AICI

Puteți afla mai multe detalii despre DJ BOBO, dar și despre turneul EVOLUTION, de pe website-ul https://www.djbobo.ch/en/, respectiv de pe paginile de Social Media ale artistului: https://www.facebook.com/DJBoBo.de/ și https://www.instagram.com/djboboofficial/