News

Dj Sash feat. INNA and R3HAB – “Rock My Body”

“Rock My Body” este un remake al hitului “Ecuador” al lui Sash!, care amintește cu nostalgie de anii ’90 din muzica dance, ce poartă amprenta producției lui R3HAB, susținut de vocea inconfundabilă a INNEI.

Reinterpretarea a fost scrisă de Fadil El Ghoul (R3HAB), Kristoffer Tømmerbakke, Erik Smaaland, Shannon Hilversum, Galeyn Tenhaeff, Ralf Kappmeier, Sascha Lappessen, Thomas Luedke și produsă de R3HAB, Erik Smaaland, Kristoffer Tømmerbakke.

Videoclipul oficial “Rock My Body” a fost regizat de Jimachez și filmat de Paul Tatcu, producția video fiind asigurată de Loops Production și o prezintă pe INNA distrându-se de minune la o super petrecere: fete sexy, mișcări de dans energice si ținute cool.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, a trecut un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Anul 2023 a început în forță pentru INNA, încântându-și fanii cu o nouă colaborare cu artiștii internaționali Dhurata Dora și Stefflon Don pentru “Yummy”, împreună cu lansarea ediției de anul acesta a albumului Dance Queen’s House. Discul se numește “Just Dance” și urmează o direcție nouă și ambițioasă.

R3HAB a lansat recent “Dom Dom Yes Yes” cu Timmy Trumpet și Naeleck, precum și “Run Till Dark” cu Now United. 2023 se dovedește a fi anul în care își arată cu adevărat abilitățile de producător cu un sound divers și diferit față de cel cu care și-a obișnuit publicul.

Sursa: InfoMusic.ro
About Author