FEATUREDVideo

Revenire spectaculoasă a formației Vengaboys, au lansat și un videoclip nou!

Vengaboys revine și ne duce înapoi în 1999! Anunțând într-un comunicat de presă, Vengaboys își dezvăluie dezaprobarea industriei muzicale față de noul trend muzical din acest mileniu, simțind că secolul 21 ne-a dat greș și vor să aducă înapoi ritmurile anilor 90. Pentru a-și consolida declarația îndrăzneață, Vengaboys au acoperit „1999” -ul lui Charli XCX și Troye Sivan și au colaborat cu WOMBO pentru a crea un videoclip pentru noua piesă. Videoclipul ne duce într-o călătorie în trecut, direct în deceniul petrecerii, anii ’90. „1999 (I Wanna Go Back”) este disponibil pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, iTunes, Amazon, Deezer și Tidal – link aici.

Trupa este alcătuită din D-Nice, Captain Kim, Sailor Robin și Cowboy Donny. Vorbind despre single, Robin afirmă: „Nu am încetat niciodată să răspândim dragoste și distracție. Dar acest nou secol nu este tocmai cooperant. Simțim responsabilitatea de a readuce vremurile bune! ” Donny este de acord: „Pentru noi, anii 90 nu s-au oprit niciodată. Dar observăm că o mulțime de oameni sunt împovărați de o dispoziție grea și este izbitor faptul că așa este din noul mileniu. Doar spuneam…”.

1999 a fost anul în care Vengaboys a cucerit lumea cu celebrele lor hituri de vară „Boom, Boom, Boom, Boom !!” și „We Going To Ibiza!”. Ambele melodii au ajuns direct pe locul 1 în topurile din țări din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și au devenit 2 dintre cele mai de succes piese din vara anului 1999. Vengaboys au obținut numeroase hituri multi-platină, au peste 1,1 milioane de abonați YouTube și continuă să generează peste 4 milioane de fluxuri lunare numai pe Spotify.