Video

Dr. Alban feat. Admiral C4C și Lian Ross au fimat în România pentru noul proiect ”Moving On” (Official Video)

Dr. Alban lansează o nouă piesă în colaborare cu Admiral C4C și Lian Ross, plus un videoclip filmat în România, pentru noul proiect care se numește “Moving On”.

Dr. Alban și Admiral C4C nu se află la prima colaborare, ei au mai lansat câteva proiecte împreună cu Haddaway și Nana în ultimii ani, de data aceasta se alătura și Lian Ross care împreună lansează noul proiect iar prin versurile melodiei se regăsește un îndemn de a depăși momentele dificile și pentru a merge înainte. Defapt reprezintă un mesaj clar, adresat celor care se află într-o relație toxică și trebuie să capete curajul de a încheia acest ciclu și de a merge mai departe”, spune Radu Groza care este producătorul și managerul proiectului.
Videoclipul a fost filmat la Wonderland, în Cluj Napoca, o locație care i-a plăcut artistului foarte mult. Piesă a fost înregistrată la casă de producție HaHaHa Production, a lui Smiley, cu ajutorul lui Șerban Cazan. Echipa care s-a ocupat de producția clipului a fost completată de designerul Raul Stor Men’s Club și de make up și hair s-au ocupat Gett’s Color Bar Salon. Echipa a filmat și în interiorul Laser Tag Cluj iar surpriză a fost că solistului îi e frică să zboare cu elicopterul deși au filmat într-unul. Vocea feminină care se face auzită în refrenul piesei „Moving On”, este a artistei de origine germană Lian Ross.
Dr. Alban este, probabil, cel mai cunoscut exponent al curentului „eurodance” din anii ’90 și are un frate mai mic, care a absolvit facultatea de medicină, tot la secția stomatologie la Cluj-Napoca. Anul viitor urmează să apară un nou album al artistului, care va conține muzică reggae și va pătrunde inclusiv pe piața din România.