Events

Haddaway, Snap, No Mercy, East 17 și Kaoma vor concerta în noaptea de Revelion la Timișoara

Diskoteka Festival a fost cel mai mare eveniment retro între anii 2019 și 2020 atunci când, la Timișoara, iau adus în România pe cei mai cunoscuți artiști și trupe ai muzicii dance din anii 90. Datorită regulilor impuse în urma pandemiei noului Corona virus, acest eveniment nu a mai avut loc și în 2021, iar organizatorii își iau revanșa pregătind un eveniment în noaptea de Revelion la Sala Polivalentă Olimpia din Timișoara unde vor urma să concerteze: Haddaway, Snap, Boney M xperience, East 17, Kaoma, No Mercy și Mauro iar evenimentul va fi prezentat de Teo Trandafir.
“DISKOteka Festival” nu a luat nicio clipă de pauză chiar din momentul în care s-a încheiat, cu mare succes, prima ediție. Sute de ore de organizare, mii de kilometri parcurși pentru negocieri și încheieri de contracte, zeci de ore de convorbiri telefonice, sau pe internet, pentru ca totul să fie perfect. Nu s-a putut desfășura anul trecut și nici anul acesta. Privim cu încredere spre 1 mai 2022, atunci când ne dorim ca totul să fie bine și să ne întâlnim la a doua ediție. Tot la Timișoara și tot pe stadionul “Dan Păltinișanu”.

Până atunci vă invităm să ne facem o temeinică încălzire în noapte dintre ani, la un Revelion al Vedetelor. Meritați, voi cei îndrăgostiți de muzica anilor 80-90, să pășiți pe covorul roșu, alături de soliști renumiți. Și tot la Timișoara, dar în Sala Polivalentă “Olimpia” au declarat organizatorii.
Biletele se pot rezerva de AICI