FEATUREDMusic

Samus Jay Feat. StayC & Farida Merville – Set You Free

O veste bună pentru iubitorii de muzică Eurodance Classic, zilele acestea a fost lansată melodia “Set You Free” în care protagoniști îi găsim pe Stay C, Farida Marville și pe Samus Jay.
   Stay C (Stacey Seedorf) este fostul component al formației olandeze Twenty 4 Seven care a activat în trupă încă de la înființare (1989) lansând hituri precum: “I Can’t Stand It!”, “Slave to the Music”, “Is It Love”, “Leave Them Alone”,”Keep on Tryin”, “We Are the World” etc. În 1997 părăsește proiectul alegâng o carieră solo dar avea să reînceapă colaborarea cu Twenty 4 Seven în anul 2010. Neavând prea mult succes, formația se destramă și începe din nou o carieră solo.
   Farida Merville s-a consacrat ca și cântăreață de muzică jazz cântând pe marele scene în anii 80 alături de Whitney Houston, Samantha Fox. Născută în statul Surinam, ea s-a stabilit în perioada adolescenței în Amsterdam moștenind talentul muzical de la bunicul ei care era foarte consacrat în materie de Jazz din țara ei de origine.
Împreună cu casa de discuri Record UK, Stay C și Farida Merville alături de Samus Jay (Dj Cool) lansează în luna Octombrie 2022 melodia Set You Free care prin ritmul ei, sigur o să vă aducă aminte de anii 90. Voi ce părere aveți?