Video

Basic Element, Dr. Alban, Waldo’s People – Life Is Now (Official New Video)

Sfârșitul de an, ne aduce noi surprize pe plan muzical. Nigerianul Alban Nwapa (Dr. Alban) împreună cu suedezii de la Basic Element au lansat zilele trecute un proiect muzical care se bucură și de un videoclip plin de energie, sub marca Warner Music “Life Is Now”, iar pentru acest proiect, contribuie și finlandezii “Waldo’s People” și Elize Ryd.
Dr. Alban nu are nevoie de nici o prezentare, mulți dintre fanii muzicii eurodance cunosc deja cam toată discografia artistului.
Basic Element s-a înființat în anul 1993, rămânând activ până în prezent. Au debutat cu piesa “Move Me”, urmat de hitul “The Promise Man”. Un an mai târziu, apre hitul “The Ride” care a ocupat locul 2 in Dance Chart din Finlanda și Suedia. Cel mai mare succes al proiectului, apare in 1995 odată cu lansarea melodiei “This Must Be a Dream” care a intrat rapid în preferințele DJ-ilor de atunci și catalogată de critici ca fiind cea mai bună piesă daance din acea perioadă, cu toate astea, nu a reușit să ocupe un loc fruntaș pe podiumurile topurilor europene.
Waldo’s People s-au infiintat oficial in anul 1998 odată cu lansarea piesei “U Drive Me Crazy”. Cele mai bune proiecte au fost “Back Again” (2008) și “Lose Control” (2009), piese care au ocupat locul 1 in topul Dance din Finlanda.