Events

diMANSIONS Hit Music Festival (new due date)

Unul dintre cele mai mari festivaluri retro music din România, diMANSIONS, a anunțat de curând noua dată stabilită pentru susținerea evenimentului.

”Life is Life” și oricât de mult ne-am fi dorit, nu vom putea să ne bucurăm de cel mai colorat festival al hiturilor la data stabilită. Știm că mii de oameni vor fi dezamăgiți, dar siguranța și sănătatea sunt prioritare în acest moment!
Festivalul hiturilor din centrul țării se reprogramează între 18 – 20 iunie 2021 în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.
Nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor `80, `90 şi 2000, dar și de peisajul montan cuceritor, se vor putea bucura de concerte live ale unora dintre artiștii lor preferați precum: GIPSY KINGS, BONEY M, OTTAWAN, KAOMA, HERMES HOUSE BAND, MR. PRESIDENT, REAL McCOY, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT sau C BLOCK.

Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, după succesul extraordinar din 2019 când Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. și Dire Straits Experience au bucurat mii de participanți. Castelul Mikó se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 35 de minute de Brașov.
“Iubitori ai muzicii retro, avem încredere și suntem optimiști că anul viitor ne va alina toate durerile provocate de anul 2020.
În acest sens, vă punem la dispoziție CEL MAI MIC PREȚ pentru a vă bucura de artiștii consacrați ai anilor ’80, ’90 și 2000!
*Promoție valabilă doar între 14.12 – 06.01, în limita a 500, respectiv 100 de abonamente.” Au declarat organizatorii evenimentului.