„Gala” – Parallel Lines

Gala este cunoscută pentru succesul ei „Freed From Desire” din 1996 și este un artist independent încă de la primul ei succes.
Videoclipul PARALLEL LINES este o colaborare cu animatorul american TED și activista pentru cultura liberă Nina Paley. Paley este creatorul lungmetrajului muzical de animație Sita Sings the Blues, care a fost proiectat în peste 200 de festivaluri de film și a câștigat peste 35 de premii internaționale (Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Festivalul de Film Tribeca, Premiul Independent Spirit, New York Critics pick) aventurile din sistemul de drepturi de autor neconforme au determinat-o să producă o serie de scurte animate despre libertatea intelectuală.
PARALLEL LINES reprezintă în videoclip istoria unui cuplu de îndrăgostiți care se îndepărtează în timp ce trăiesc sub același acoperiș. Deși sunt legați de o iubire profundă, circumstanțele vieții afectează relația lor. Adevărul este că realitatea cere să ne asumăm responsabilitatea și să facem ca dragostea să funcționeze. Vor renunța sau există speranță?