Music

Linda Rocco Megamix 2022 by Ridha Boss

Linda Rocco și-a început cariera muzicală ca voce de fundal pentru Michael Jackson, primele 2 albume Milli Vanilli (împreună cu Jodie și Gina Mohammed care au apărut doar pe al doilea album The Moment Of Truth ) și altele. Ea a cantat pentru Dance 2 Trance pentru uriașul hit Power of American Natives și a participat la multe proiecte Eurodance, cum ar fi On TV ( Just A Dream ), AB Free și Paternoster ( On Earth As It Is In Heaven ).

Linda a mai făcut voce de fundal pe primul album al lui La Bouche, Sweet Dreams (1995), pe piesele I’ll Be There și Poetry In Motion . Ea a apărut și pe albumul Rise Up al cântărețului american de pop-rock Bobby Kimball (ex Toto) în 1994.

Ea a lansat, de asemenea, un single solo intitulat Fly With Me , scris, compus și produs de echipa Maxx (J. Wind, Quickmix și The Hitman) cu producție suplimentară de către Frații Bermann … A înlocuit-o pe Trixi Delgado ca vocalistă pentru Masterboy până în 1999. A participat la 5 single-uri și la albumul Colors din 1996 . În prezent, Linda, lucrează pentru școala de cântece Scream Factory a soțului ei George Liszt.
DJ-ul algerian Ridha Boss aduce în prim plan marele hituri cu vocea lindei în prim plan, cum ar fi: Power Of American Natives (Dance 2 Trance 1992), Just A Dream (On TV 1995), Go Deeper (AB Free 1993), Show Me Colours (Masterboy 1996).