News

Sined O’ Conner cere ajutor fanilor ei

Artista irlandeză Sinéad Marie Bernadette O’Connor în vărstă de 53 de ani, anunță că suferă de o afecțiune “paralizantă” și cere ajutor fanilor: “Sunt înfometată, nu-mi pot asigura hrana”! Acestea sunt declarațiile șocante ale artistei care le-a postat de curând pe contul său de Twitter.

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”.

A doua zi, Sinead a revenit pe Twitter pentru a-și asigura fanii că „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

Luna trecută, ea a apărut la The Ryan Tubridy Show, la RTÉ Radio 1, unde a dezvăluit că este șomeră și că ar vrea să lucreze în domeniul asistenței medicale.

„E ceva ce vreau să fac de ani de zile, nu doar acum cu această pandemie. Aș vrea să lucrez pe zona de asistență paliativă”.

Sinead a avut în trecut mai multe tentative de sinucidere, iar de mai bine de 15 ani luptă cu depresia.

Sinead O’Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa “Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

Sursa: Daily Mail și ProFM.
Lasă un răspuns