FEATUREDNews

Timi Kullai este nouă membră a formației La Bouche

Tímea “Timi” Kullai aka Mystiqua s-a născut în Budapesta (Ungaria) fiind de profesie actriță și model. Este cunoscută pentru stilul ei colorat, extravagant care se bazează pe spiritul anilor 80/90, culminând cu diferite genuri muzicale afro-americane. În 2000, Timi a participat la concursul “Miss World Hungary” și a fost printre finaliste iar acest lucru i-a permis să înceapă o carieră de modeling și actorie. În anul următor, a început să frecventeze departamentul de arte liberale al universității “József Attila Tudományegyetem”, concentrându-se pe mass-media și jurnalism. A concurat în “X-Faktor” în 2010, unde a fost selectată pentru finală și a primit porecla maghiară Tina Turner (prescurtată ulterior ca „Timi Turner”).
În 2017 începe colaborarea cu “BG the Prince of Rap” alături de “Bernard Greene” lansând piese precum “Never Give Up” , “So Special” și “You’re Be Mine”.
În prezent, Timi Kullai face parte din proiectul german La Bouche în paralel cu formația Eurotronic (O trupă eurodance recent înființată).
Alături de Lane McCray, Timi interpretează în cadrul evenimentelor retro unde sunt invitați, marile hituri din anii 90 a formației La Bouche. Cei doi, au dezvăluit chiar și noi proiecte muzicale pe viitor.
Sursa foto: Blikk.hu