News

Tania Evans ar putea reveni în Culture Beat

Artista care a dat voce marelui hit “Mr Vain” în 1993 în cadrul grupului german “Culture Beat” alături de “Jay Supreme”, Tania Evans, a declarat că ia în calcul revenirea ei în formație la solicitarea managerilor și a caselor de discuri care dețin drepturi de autor pentru difuzare cum ar fi: “Kobalt Music Publishing”, “AdRev Publishing”, “UMPG Publishing”, “SODRAC”, “Polaris Hub AB” etc. Conform unei publicații pe social media, membrii staff-ului negociază deja înlocuirea lui “Jacky Sangster” (actuala membră a trupei) cu Tania Evans reprezentând aceasta cea mai importantă schimbare din istoria “Culture Beat” de la începutul anului 2000.
Tania Evans s-a născut pe data de 28 Mai 1967 în regiunea Edmonton din Londra. Și-a început cariera muzicală în anul 1992 cu piesa “Can’t Let Go” sub licența C.T Records, un an mai târziu intră în trupa Culture Beat luându-i locul lui Lana Earl (formația exista deja din 1989) și lansează albumul Serenity de unde de unde ia naștere marele hit internațional “Mr Vain”, urmat de hitul “Got To Get It”. Rămâne în trupă până în anul 1997, atunci când producătorul german “Frank Fenslau” decide să o înlocuiască pe Tania cu “Kim Sanders” care avea în spate o impresionantă carieră muzicală (ex:vocea din piesa “Impossible” de Captain Hollywood Project) și lansează albumul “Metamorphosis” dar succesul era departe de marele hit Mr Vain, așa că albumul nu a reușit să scoată nici un hit oficial și eligibil pentru topurile muzicale.
În 2003 revine în industria muzicală, deținând licență din drepturile de autor pentru Mr Vain și câteva hituri din anii 90 se prezintă la concertele retro unde este invitată să interpreteze hiturile care au consacrat-o în anii 90.
“Jacky Sangster” și “Peter Gräber” alcătuiesc astăzi formația Culture Beat, cât despre “Jay Supreme” (rapper-ul din perioada de glorie 1993–1997) s-a retras definitiv din industria muzicală în 2015 și locuiește acum în USA (New Jersey) unde interacționează cu fanii pe pagina de Facebook “Jeff Culture Beat Carmichael”
Vă vom ține la curent cu acestă schimbare importantă a grupului Culture Beat și vom urmări cu interes sustenabilitatea care o va avea aceasta pe viitor.

Sursa foto: commons.wikimedia.org