Events

diMANSIONS Fun Garden (Hit Music Festival) 2022

Festivalul hiturilor se întoarce cu o nouă ediție, de data aceasta nu se va mai ține în Covasna ca anul trecut. După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, la Brașov, iar pentru că organizatorii sunt complet cuceriți de superbul parc de la Coresi Business Campus, vor păstra titulatura de diMansions Fun Garden.
Un lucru, însă, rămâne neschimbat: prezența pe scenă a celor mai apreciați artiști și hituri mult iubite auzite LIVE:
GIPSY KINGS by DIEGO BALLARDO, LAYZEE aka MR. PRESIDENT, C-BLOCK, GAȘCA ZURLI, ICE MC, 3 SUD EST, BOSQUITO, EMAA, THE MOTANS, GRASU XXL x GUESS WHO și mulți alții te așteaptă cu show-uri spectaculoase și cu adevărat memorabile.
Pe lângă concerte, te vei putea bucura de zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante și multe altele, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.
La acest eveniment sunt valabile biletele achiziționate pentru diMansions 2020 – ediția amânată din cauza Covid19, pentru cei care nu le-au preschimbat în vouchere și nu și-au cerut banii înapoi.
Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi pagina diMANSIONS Hit Music Festival iar pentru bilete, intră pe https://www.dimansions.ro/