diMANSIONS Hit Music Festival 2020

Pentru ca prima editie din 2019 s-a dovedit un adevarat succes, „diMENSIONS” revine in 2020 cu multe surprize. Festivalul hiturilor din centrul țării revine între 19 – 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.
Nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor `80, `90 şi 2000, dar și de peisajul montan cuceritor, se vor putea bucura de concerte live ale unora dintre artiștii lor preferați: GIPSY KINGS, KAOMA, HERMES HOUSE BAND, MR. PRESIDENT, REAL MC COY, C BLOCK și mulți alții ce urmează să fie dezvăluiți în curând.

Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va fi din nou capitala celor mai iubite hituri retro, după succesul extraordinar din 2019 când Thomas Anders, Dr. Alban, Inner Circle, Turbo B. și Dire Straits Experience au bucurat mii de participanți. Castelul Mikó se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 35 de minute de Brașov.

 

diMANSIONS 2020 – Hit Music Festival

Programează-ți din timp distracția! Cumpără abonamente pentru diMANSIONS 2020 – Hit Music Festival Covasna la preț promoțional, până pe 15 ianuarie. GIPSY KINGS, KAOMA, MR. PRESIDENT, REAL McCOY, C BLOCK, OTTAWAN și mulți alții vin sub cupola celui mai mare cort retro din România. www.dimansions.ro

Publicată de diMANSIONS Hit Music Festival pe Joi, 26 decembrie 2019

Bilete pe: www.dimansions.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *