FEATUREDVideo

Haddaway a filmat în România ultimul său videoclip

Pop starul internațional Haddaway a filmat integral în România ultimul său videoclip. Cel ce a făcut turul celor mai faimoase festivaluri și cluburi din întreaga lume cu ”What is Love” ori ”Life”, unele dintre cele mai ascultate piese ale anilor ’90, a lansat noul său single -”And Now”.
Melodie însoțită de un videoclip de senzație filmat în totalitate România. Țară pe care a descoperit-o datorită iubitei sale, care l-a convins să filmeze aici. Pe numele său Nestor Alexander Haddaway muzicianul german originar din Trinidad Tobago (56 ani) a venit de câteva ori aici, în România, incongnito. ”Iubita mea e româncă, avem o relaţie stabilă de 4 ani. Locuim împreună şi în străinătate. Am câţiva prieteni foarte buni, o familie pe care o iubesc, mi se pare că oamenii sunt deosebiţi. Am auzit atâta muzică latino în România, decât în toata Europa, mă întreb unde sunt, sunt în Costa Rica, ce se întâmplă”, spune amuzat Haddaway care a făcut cunoștință cu efervescența din centrul Capitalei dar și cu petrecerile pe plaja din Vama Veche.
”Îmi place viaţa de noapte, să mă plimb prin oraşul vechi, să mă cunosc cu toată lumea, nu văd niciun fel de infracţiune, nu văd niciun fel de stres, sunt foarte relaxat aici”, adaugă Haddaway, cap de afiș la marele festival Forever Hit (18 septembrie, Arena Națională), alături de: Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking Experience ori Mr President.
Biletele pentru Festivalul Forever Hit (18 septembrie, Arena Națională), unde va cânta și Haddaway, s-au pus în vânzare pe https://foreverhit.ro/ sau https://bileteacum.ro/forever-hit-2021/
Sursa Foto: We Love Retro