FEATUREDVideo

Linda Rocco & Zooom – Booom Booom Baby (Official Video) (Dmn Records)

Un nou proiect eurodance a fost lansat astăzi 22 Noiembrie cu un ritm energizant care ne duce cu gândul la muzica techno din anii 90.
Linda Rocco este cântăreață, scriitoare dar și profesoară de canto născută în Cleveland, Ohio (S.U.A.) Ea este cunoscută pentru că a cântat toate vocile de refren cu sora ei geamănă Jodie Rocco din melodiile Milli Vanilli la sfârșitul anilor 80/începutul anilor 90. De asemenea, vocea ei apare în refrenele muzicale ale unor celebri cântăreți sau trupe precum Michael Jackson, Michael Bolton, Backstreet Boys, N´Sync, făcând turnee și ca “warm up act” cu Bee Gees și Prince.
În anii ’90, Linda a fost bine cunoscută ca vocalista principală în 2 albume semnate de Masterboy „Colours” (1996) și US Album (2006), de asemenea ca artist principal pentru unele single-uri ale lui A.B. Free, Dance 2 Trance (“Power of American Natives”) Paternoster și On TV. De asemenea, a lansat un single solo numit „Fly With Me” (1995).
Linda Rocco a revenit cu aceleași hituri puternice de dans lansate sub casa de discuri germană Dmn Records: „You Make Me Feel Good” în 2017, „Take Me To The River” în 2018 și „Matter Of Time” în 2020. „Booom Booom Baby” care apare la sfârșitul anului 2021 este o colaborare extraordinară cu rapperul Zooom și o echipă grozavă de producători care stă în spatele acestei lansări single și video.

Michael Priestas (aka ”Zooom”) este un rapper american și dansator. A fost remarcat în anul 2013 cu un hit care a ajuns în Billboard Chart ”Party In Here” și a avut șansa de a cânta cu Stevie B.!
Zooom a colaborat cu diferiți artiști, printre care celebrele vedete din anii ’90: 20 Fingers, Corona, CB Milton. Astăzi el este component și fondator al grupului eurodance ”Eurotronic”.