Membrii originali ai trupei Fun Factory au părăsit proiectul și deja există o distribuție pentru noii membri

Producătorul și managerul trupei germane, Rekardo Heiling, anunță printr-un comunicat de presă reinventarea formației germane Fun Factory.
Artiștii Balca Tözün, Steve Browarckek, Anthony Freeman și Toni Cottura au ieșit din grupul Fun Factory și, prin urmare, nu mai fac parte din formație.. a declarat producătorul. Tot acesta a mai dezvăluit următoarele: „Marea călătorie Fun Factory, nu se va termina niciodată, împreună cu echipa mea, este o plăcere pentru mine să ofer o șansă altor artiști. S-a făcut deja o distribuție și toate pregătirile necesare, de exemplu, în ceea ce privește producțiile sonore, filmările etc. rulează la o viteză maximă. Unele dintre ele ar putea fi bine cunoscute de dvs. Din punctul meu de vedere personal, Fun Factory a fost întotdeauna legată de „Distracție“, Fericire și Zâmbet. Se pare că mi-am atins scopul acum de a scoate la iveală aceste minunate idei de Plăcere. Desigur, toate hiturile vor fi produse într-un stil nou de sunet și sentiment și toți acei artiști, producători și lucrători care sunt implicați în relansarea trupei vor fi onorați menționându-și numele. Toate fostele hituri – le datorăm fanilor noștri – vor fi, desigur, o parte din repertoriu.
A declarat Rekardo Heiling pe contul său de socializare.
Formația a mai trecut printr-o astfel de schimbare majoră în anul 1998, când toți membrii trupei au fost înlocuiți timp de 15 ani în care grupul s-a despărțit și s-a reunit de mai multe ori.
În 2013, membri vechi ai formației revin în proiect până anul acesta, unde se pare că aceștia vor părăsi definitiv proiectul Fun Factory. Ultimul single al trupei se numește Memories și a fost lansat în luna februarie 2021.