Roxette a fost la un pas să vină în Romania

Exista speranță că solista trupei i-si va reveni si sub aceasta rezervă a fost stabilit un acord pentru participarea la editia din 2020 a festivalului anual de muzica retro din Timisoara „Diskoteka” (potrivit site-ului https://diskoteka.ro/). Din păcate, Marie Fredriksson s-a stins și a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au iubit piesele celebrei trupe.

Marie Fredriksson părea foarte slăbită în imaginile din ultimul ei concert cu Roxette, care a avut loc la Londra, în 2015, înainte ca medicii să o sfătuiască să nu mai urce pe scenă, scrie The Mirror.

Marie Fredriksson a murit pe 9 decembrie, la vârsta de 61 de ani, după ce s-a luptat cu o tumoră cerebrală, descoperită în 2002, şi apoi cu probleme de sănătate apărute ca urmare a radiaţiilor din tratamentul ei. În fotografiile făcute în timp ce cântat pe O2 Arena pe 13 iulie 2015 la Londra, Marie are un aspect fragil, însă a avut o performanţă incredibilă şi a emanat energie. Ulterior, trupa a anunţat că îşi anulează turneele din cauza stării de sănătate a solistei Marie Fredriksson.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?