Flashback

Se împlinesc 30 de ani de la lansarea marelui hit “More and More”

“More and More” este o melodie a proiectului german Captain Hollywood Project . A fost lansat pe 29 iulie 1992 ca primul single de pe primul lor album, Love Is Not Sex lansat un an mai târziu. Piesa a ajuns pe locul 1 în Germania și a fost hit în top-5 Austria, Belgia, Danemarca, Israel, Italia, Norvegia, Suedia și Elveția. De asemenea, a avut succes în Australia și America de Nord, ajungând pe locul 15 în Canada, pe locul 17 în Statele Unite și pe locul 43 în Australia. În total, single-ul a vândut peste șapte milioane de unități în întreaga lume.
Muzica a fost compusă de Nosie Katzmann , Giora Schein și Oliver Reinecke. Versurile au fost scrise de liderul/rapperul Tony Dawson-Harrison (Captain Hollywood) și Nosie Katzmann. În calitate de producător executiv al single-ului, Harrison a lucrat cu echipele de producție colaboratoare cunoscute sub numele de DMP (inclusiv Katzmann) și Cyborg (Marc Kamradt și Frank Schlingloff). Harrison a ales-o pe cântăreața Nina Gerhard pentru a interpreta vocea de refren.
Două videoclipuri muzicale diferite au fost produse pentru a promova single-ul, unul dintre ei a fost regizat de Bruce Ashley. Unul dintre videoclipuri a fost publicat ulterior pe YouTube în martie 2017 iar până în septembrie 2021, a strâns peste 34 de milioane de vizualizări.