News

T-Seven (ex Mr.President) apelează la fanii de pe Facebook ca să-l găsească pe membrul fondator al formației

Mr. President este o trupă dance din Germania care s-a înființat în anul 1991 de către americanul “George Jones: (Sir Prophet), a fost membrul fondator al proiectului care s-a numit prima dată formația Satellite One și i-a mai avut ca membri pe “Judith Hinkelmann” (T-Seven) și “Daniela Haak” (Lady Danii). La sfârșitul anului 1993, “Satellite One” î-și schimbă numele proiectului în “Mr. President” și lansează primul hit în noua formulă “Up’n Away”. Un an mai târziu, George Jones, părăsește Mr. President, iar în locul lui vine Delroy Rennalls (LayZee) și lansează în 1996 ce-a mai de succes creație și anume hitul Coco Jamboo.
Se pare că urma membrului fondator George Jones, s-a pierdut undeva în negura timpului iar de curând, T-Seven (Judith Hinkelmann) apelează la fanii formației Mr. President pe Facebook, pentru a afla despre existența lui. Unii dintre fanii artistei, au menționat că ar fi antrenor de fitness în Detroit, dar acest lucru nu poate fi confirmat încă.
Deși formația s-a destrămat oficial în 2008, proiectul încă continuă și în zilele noastre alături de LaySee și Erika Kovács fără să scoată un single sau album nou. În noua formulă, Mr. President sunt invitați să presteze în cadrul festivalurilor retro din întreaga lume, interpretând hiturile care i-au consacrat în anii 90.