EventsFEATURED

“We Love the 90′s” Cluj-Napoca 2014

Circa 8000 de fani ai muzicii retro din anii 90, au fost prezenti sambata seara la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, eveniment organizat de Transilvania Muzic Event.
Gurele rele, acuza proasta organizare unde au intampinat mari dificultati, datorita ambuscadei ce a avut loc la intrarea in incinta, drept dovada numarului prea mare de spectatori la acest eveniment, dar fie vorba intre noi; merita sa astepti oricat numai sa participi la acest show.
In spiritul nostalgiei, ce-i mai multi au ales sa poarte tinute specifice anilor 90 si sa danseze pe ritmuri mixate de Dj Paulie, unde s-au regasit in ritmuri precum: “Be My Lover” (La Bouche), “What Is Love” (Haddaway), Oh La La (Alexia) etc.
Primul interpret, “Nana” a intrat pe scena dupa orele 22, care a cunoscut succesul în 1996 cu primul lui single solo, “Darkman”, propulsat în top 10 în clasamente din întreaga lume, realizare urmată de hituri precum “He’s Coming”, “Remember The Time” and “Lonely”. Originar din Ghana şi obligat să se mute în Germania în adolescenţă, fără să cunoască limba ţării, NANA şi-a găsit refugiul în muzică, pentru ceea ce avea să fie începutul unei cariere la nivel mondial.
Ice Mc (Ian Campbell) a fost urmatorul invitat,(de data asta fara Alexia) e cel care ne-a adus hituri precum “Take away the colour”, “Think about the way” sau “It’s a rainy day”. Accentul jamaican şi ritmurile energice l-au evidenţiat ca un artist care poate mişca mulţimi,un adevarat showman, iar hiturile lui au urcat în topuri vreme de ani la rând.

În anii ’90, un party fără ritmuri latine era de neconceput. Iar tradiţia trebuie respectată, aşa că aflata pentru prima oara in Romania,Loona a fost partea “exotică” a serii. Cunoscută în România pentru piesa “Bailando”, lansată în 1998, artista a avut, însă, foarte multe hit-uri europene. De origine daneză nu a părăsit scena muzicală, ultimul ei single, “Brazil”, demonstrând că Loona are aceeaşi energie şi poftă de dans dintotdeauna.
Cel mai asteptat moment al serii a fost intrarea pe scena a formatiei Snap! care a incantat publicul cu hituri precum: “The Power”, “Up’s Up”, “Marry Have a Little Boy” si “The Rhythm Is a Dancer”.
Peste 10 milioane de albume vândute, asta înseamnă SNAP! Au creat o combinaţie unică de rap, hip hop şi dance care i-a menținut permanent în topurile anilor 90. Piesele lor au vibrat în cluburile din întreaga lume mulţumită vocei speciale pe care solista Penny Ford o are.

Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca şi susține candidatura oraşului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015.
Lasă un răspuns