FEATUREDNews

Kim Vergouwen părăsește proiectul 2 Unlimited

După plecarea lui Anita Doth în 2016, în formția de origine olandeză 2 Unlimited î-și face apariție vocalista Kim (Kimberley) Vergouwen. Fără să scoată noi proiecte alături de Ray Slijngaard (rapper-ul trupei), se prezentau la evenimentele retro unde erau invitați, cântând pesele din anii 90 în care Ray și Anita erau consacrați la nivel mondial pentru proiectul 2 Unlimited.
Ultima vocalistă a trupei, părăsește și ea proiectul, iată ce a declarat Ray despre plecarea lui Kim:

Îmi amintesc ca ieri când am cunoscut-o pe Kim și imediat am avut sentimentul că vom lucra împreună. Am început acum 5 ani și am agitat aproape 300 de scene împreună în toată lumea. Sunt foarte fericit că am avut-o alături, deoarece este una dintre cele mai mari cântărețe cu care am lucrat.
Îi respect decizia de a trece la un nou capitol din viața ei și îi doresc toate binecuvântările, știu că își va găsi drumul indiferent de următoarea provocare. Kim, mulțumesc pentru tot și vei avea veșnic un loc în inima mea.
Te iubesc Kimberley

Mesajul lui Kim nu a întârziat să apară, aceasta a declarat următoarele:

O recunoștință imensă îmi umple inima când mă uit înapoi la ultimii ani. Să realizez că am avut oportunitatea de a face parte dintr-un grup ca cel mai bine vândut act olandez – belgian din anii 90 din întreaga lume este ceva ce nu voi lua niciodată de la sine înțeles sau „nu uit niciodată”. Sunt recunoscătoare pentru această experiență și pentru oamenii frumoși cu care am colaborat -și am întâlnit- în această călătorie uimitoare.
Cât de norocoasă sunt să am ceva care face să îmi iau rămas bun atât de greu 🧡
Multă dragoste vouă tuturor, semnat…Kim